Om företaget

2019 selfie

Hos Prosit finns en gedigen professionell bakgrund där textens betydelse och kommunikation av budskap på olika vis alltid stått i centrum för yrkesutövandet.

Jag som driver företaget heter Pia K Töre-Wallin, med en solid och välblandad bakgrund som kreativ skribent, webbredaktör, kommunikatör och praktiserande jurist.

För mig är det viktigt och prioriterat att arbeta med uppdragsgivare som arbetar aktivt med CSR, vill åstadkomma förändring, skapa en bättre värld och har värderingar jag delar. Sådana uppdrag och samarbetspartners får mitt hjärta att sjunga och kreativiteten att glöda lite extra.

Till mina uppdrag bidrar jag med juristens känsla för struktur, solid form, noggrannhet och sinne för detaljer i kombination med min idésprutande kreativitet, glädje, inspiration och engagemang. Alltid anpassat efter situation och kundens behov.

Med andra ord, här hittar du din one-stop-shop med effektiva, flexibla konsulttjänster inom områdena kommunikation, text, copywriting, bild, webb och sociala medier (social media management, community management och social media marketing).

Lägg till det även inspirerande föreläsningar, workshops och mindre events med hög charmfaktor. Sammantaget innebär detta att det blir enklare för dig som kund, du hittar allt du behöver (och mer därtill) under samma tak.

Finns det saker du behöver hjälp med som inte ligger inom mitt kompetensområde samarbetar jag med ett duktigt och kreativt nätverk där någon annan kan stå till tjänst.

Hos Prosit får du

  • Ärlighet och flexibel service, jag lovar bara sådant som kan hållas. Professionalism och nöjda kunder är A och O.
  • Kontinuitet och kvalitativt arbete.
  • En tro på tydlighet, rak kommunikation och att inte krångla till saker.
  • En känsla för detaljer såväl som helhet – samt humor.
Varmt välkommen att höra av dig så tar vi en fika eller lunch och pratar mer om dina behov!