Nyheter

årstiderna organic vegan food box, food ambassador, jan-march 2018 -

September 2020 – februari 2021

Vikarierar som projektledare för Vegoforum – kunskapsforum för vego-miljöintresserade. Det hann bli tre planerade och genomförda digitala forum när vikariatet var över; Vegomaten tar över, Vego i politiken, Vego och djurrätt i journalistiken. Du kan se alla på YouTube

September 2020 – januari 2021

Kurs: Stockholm Resilience Center, Stockholms universitet

Sustainability Science – Världens Eko – om man inte förstod det innan, så är det verkligen uppenbart att everything is connected efter denna 7,5-poängskurs!

Augusti – september 2020

Kurser: University of Edinburgh
Know Thyself – The Value and Limits of Self-Knowledge: The Examined Life
Know Thyself – The Value and Limits of Self-Knowledge: The Unconcious

Maj 2020

Kurs: Yale
The Science of Well-Being, Yale
– rekommenderar varmt!

Mars 2018

Min blogg hamnar på listan Top 20 Swedish Lifestyle Blogs to Follow 2018 – tack för det!
EDIT: Även 2019 – 2020 – 2021

December 2017

Återupptar uppdraget (från i våras) på deltid som yrkescoach för nyanlända akademiker. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något.

Oktober 2017

Börjar nytt hedersuppdrag som matinspiratör på Årstiderna ekologiska, veganska matkasse. Härligt värre! Följer gör du på Instagram @veganskamatkassen

September 2017

Jag börjar nytt, spännande uppdrag som community manager in residence på startup-företaget Haaartland. Jag får verkligen använda alla mina kompetenser, med möjlighet att både lära och påverka, kan det blir bättre?

Juli 2017

Först fick en av mina duktiga deltagare i coachinguppdraget jag påbörjade i januari anställning på sin praktikplats, sedan en till! Stolt, glad och tacksam över att få ha varit med på deras resa och gjort skillnad. Och imponerad över företagen som var så öppna, välkomnande och genuint lösningsorienterade.

Mars 2017

16 – Nu är jag även certifierad social media marketer!

Januari 2017

27 – Jag påbörjar ett nytt spännande långtidsuppdrag på deltid som yrkescoach för nyanlända akademiker. Projektet pågår till september och jag är säker på att det kommer att bli givande och utvecklande på väldigt många plan.

Oktober 2016

18-22 – Äntligen dags att lösa in resan till Schwarzwald jag vann för ett år sen! Det blev en underbar, inspirerande vecka fylld av intryck, möten och härlig, grön mat.

Juni 2016

19 – Planerar du ett besök i Stockholm i sommar? Läs min personliga guide med tips på vad du inte får missa när det gäller att se, göra och äta i vår vackra huvudstad! (Guiden är naturligtvis under konstant uppdatering.)

Maj 2016

3 – Under maj månad kommer jag att arbeta heltid med ett migreringsprojekt från Drupal till WordPress. Är du också på gång att byta webbplats? Hör av dig så kan jag hjälpa till med migreringen!

Mars 2016

1 – Lördagen den 19 mars är det dags för en gemensam fotoutställning under namnet ‘Perspektiv Europa‘, på Söder i Stockholm kl 14-18. Inbjudan hittar du här – hoppas vi ses!

November 2015

12 – Idag släpptes Whispr Groups och Sustainable Brand Index rapport Sustainability Engagement Mapping 2015 – och jag kan oerhört stolt meddela att jag kommit på plats 62 av “Sveriges 100 mest inflytelserika opinionsbildare inom hållbarhet med högst engagemang och trovärdighet i sociala medier.” – tätt följd av ingen mindre än Johan Rockström på plats 63!

11 – Jag använder mina ord & bild-kunskaper även som privatperson – fick idag veta att jag vunnit förstapriset i en tävling anordnad av Gudrun Sjödén AB. Priset är en weekend-resa till den gröna staden Freiburg i tyska Schwarzwald. Där ska jag kombinera Prosit-nytta med Pia-nöje och lära mig mer om alla de fina hållbarhetsprojekt de har.

10 – Prosit Ord & Bild AB har har blivit nominerad till Småföretagarnas Favorit 2015 i Stockholm Nord – förträffligt trevligt tycker jag så klart! Vill du rösta på Prosit, får du jättegärna göra det här innan den 17 november http://bit.ly/1iUXfNv